Αρχική » Ανακοινώσεις και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις Γραμματείας » Προβολή ανακοίνωσης

Προβολή ανακοίνωσης

31.03.2016

ανακοίνωση για συμμετοχή στην έρευνα "Αυτο-οργανωμένες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα και συμβολή του Facebook"

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε για την συμμετοχή σας στην έρευνα «Αυτο-οργανωμένες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα και συμβολή του Facebook», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο πτυχιακής εργασίας με θέμα «Αυτο-οργάνωση κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα μέσω Facebook» που εκπονείται από την κα. Ανδριάνα Ξηρομάμου, προπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ ΕΚΠΑ, με επίβλεψη του κ. Δημήτρη Γκούσκου, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ.

Αντικείμενο της πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη της επικοινωνίας αυτο-οργανωμένων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα μέσω Facebook, με ειδικότερη εστίαση στην ενημέρωση και το ενδιαφέρον που δείχνουν οι πολίτες για τις δράσεις αυτές, καθώς επίσης και στον βαθμό κατά τον οποίο συμβάλλουν ή όχι τα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα, και ειδικότερα το Facebook, στην προσπάθεια των δράσεων για αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους πολίτες.

Με βάση τον σχεδιασμό της έρευνας, εάν έχετε ολοκληρώσει ή παρακολουθείτε οποιονδήποτε κύκλο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) του Τμήματος ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ, έχετε ηλικία μεταξύ 18 και 35 ετών και διαμένετε στην Αττική, στο Δήμο Γλυφάδας, στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη ή στο Δήμο Περιστερίου, θα θέλαμε να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε συμπληρώνοντας από διαδικτύου το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται διαθέσιμο στη σελίδα http://bit.ly/1XQuccW. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστεί χρόνο περίπου 10’-15’ και είναι ανώνυμη, ενώ οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εν λόγω έρευνας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας.

Ανδριάνα Ξηρομάμου, προπτυχιακή φοιτήτρια Τμήματος ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ, email andri.xiromamou[at]gmail[dot]com

Δημήτρης Γκούσκος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ, email gouscos[at]media.uoa[dot]gr